در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده سرباز امریه هستم و الان 22 ماه خدمتم.. و تاریخ اعتبار دفترچه بیمه تا پایان ماه 21 ام هستش ..وقتی میرم برا تمدید ,, میگن سازمانت پول نریخته در صورتیکه ریخته
ممنون میشم راهنمایی نید چون میترسم وقتی میرم برا خرید خدمت 24 ماهم رو 21 ماه حساب ککنن
ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

این دو موضوع اصلا ربطی به هم ندارد در حالیکه خرید خدمت با توجه به مدت زمان خدمت انجام گرفته صورت می پذیرد.

با تشکر