در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
درود بر شما
آیا میشه از جواب آزمایشی که به تازگی انجام شده و تمامی موارد ذکر شده در فرم ثبت نام بیمه داخل اون هستش رو برای ثبت نام بیمه مشاغل آزاد استفاده کرد؟
اگر بله تا چند روز/ماه قبل آزمایش های قبلی معتبر  قابل استفاده هستند؟
از درمانگاه پرسیدم گفتن میشه به شرطی که آزمایشگاه برگه ثبت نام رو مهر کنه، ولی نمیدونستن تا چند ماه/روز قبل معتبر هستش.
سپاس
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
بله قابل استفاده هست اونجور که من شنیدم تا  6 ماه معتبره