در بیمه روستایی و عشایر توسط
با سلام و تشکر فراوان

مزایا بیمه روستایی و عشایر چیه
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

تاکنون کف و سقف سنی برای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مردان 18 تا 55 سال و برای زنان 18 تا 50 سال بوده که با مصوبه مجلس سقف سنی برداشته شد و روستاییان و عشایر با بیش از 18 سال سن می‌توانند عضو این صندوق شوند.
وی مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی بازنشستگی (مستمری دوران سالمندی)، مستمری بازماندگان فوت ناشی از کار و فوت غیر کار، از کار افتادگی کلی که می‌تواند به دنبال حادثه باشد و یا ناشی از کار نباشد عنوان کرد.
در این صندوق برای روستاییان، کشاورزان (غیرساکن در روستا)، عشایر، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری ساکن در شهرهای زیر 20 هزار نفر، اعضای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی در حال حاضر اختیاری است و تمامی افراد بالای 18 سال می‌توانند عضو این صندوق شوند.
برای حق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر کشور 8 سطح درآمدی درنظر گرفته شده که دو برابر حق بیمه‌ای که افراد پرداخت می‌کنند، دولت پرداخت خواهد کرد.
کف درآمدی که روستاییان تعیین می‌کنند 200 هزار تومان است که حق بیمه سالانه آن 120هزار تومان می‌شود و دو برابر این میزان را دولت به عنوان بیمه اجتماعی روستاییان به صندوق پرداخت خواهد کرد.
هر ساله درآمد روستاییان به شکل پلکانی افزایش می‌یابد و در نهایت میانگین دو سال آخر برای دستمزد بازنشستگی در نظر گرفته می‌شود.