در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
خانم  46 ساله  هستم  -   آخر  اسفند  سابقه ام 20  سال  تمام می شود و تصمیم  دارم  بازنشسته  شوم ؛
چه  زمانی  باید  اقدام  کنم ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بهتر است قبل از تغییر سال اقدام به بازنشستگی نمایید تا افزایش سالیانه حقوق بازنشستگی برای شما منظور شود

شرایط بازنشستگی

البته این با توجه به اینکه شما 20 سال سابقه دارید حداقل، حداقل حقوق را دریافت خواهید کرد (در این صورت تفاوتی ندارد که قبل از تغییر سال یا بعد از تغییر سال درخواست دهید) ولی اگر 20 روز حقوق بازنشستگی شما از حداقل حقوق بیشتر باشد موجب افزایش سالیانه خواهد شد