در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (150 امتیاز)
اگر مدیر ساختمان بیمه مسؤولیت انجام ندهد آیا برای او مشکل ساز خواهد بوذ
3 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

در قانون تملک آپارتمان هامدیر ساختمان موظف به تهیه ی بیمه نامه ی آتش سوزی برای ساختمان می باشد و در صورت کوتاهی جبران خسارت به عهده ی ایشان می باشد.

داشتن بیمه مسئولیت هیئت مدیره ساختمان اجباری نیست ولی تهیه آن اکیدا توصیه می گردد.