در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام من دچار بیماری کچلی هستم که موهام تیکه ای میریزه درمان میکنم ولی باز مشکلم تکرار میشه و دکترم میگه از استرس است آیا میتوانم بیمهداز کارافتادگی بگیرم.متولد سال 58هستم و دوازده سال بیمه تامین اجتماعی دارم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مرجع رسیدگی به ازکارافتادگی کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی می باشد شما می توانید با در دست داشتن مدارک پزشکی به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

برای اطلاع بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید

مرجع تعیین نوع و درصد ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی