در دیه و بیمه خودرو توسط
ماده 2 قانون جدید بیمه شخص ثالث چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۲ قانون بیمه شخص ثالث

 کلیه دارندگان وسایل نقلیه موضوع این قانون اعم از اینکه اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند مکلفند وسایل نقلیه خود را در قبال خسارت بدنی و مالی که در اثر حوادث وسایل نقلیه مذکور به اشخاص ثالث وارد می شود حداقل به مقدار مندرج در ماده (۸) این قانون نزد شرکت بیمه ای که مجوز فعالیت در این رشته را از بیمه مرکزی داشته باشد، بیمه کنند.

  • تبصره ۱ ماده ۲ قانون بیمه شخص ثالث ـ دارنده از نظر این قانون اعم از مالک و یا متصرف وسیله  نقلیه است و هر کدام که بیمه نامه موضوع این ماده را تحصیل کند تکلیف از دیگری ساقط می شود.
  • تبصره۲ ماده ۲ قانون بیمه شخص ثالث – مسؤولیت دارنده وسیله نقلیه در تحصیل بیمه نامه موضوع  این قانون مانع از مسؤولیت شخصی که حادثه منسوب به فعل یا ترک فعل او است نمی باشد. در هر حال خسارت واردشده از محل بیمه نامه وسیله نقلیه مسبب حادثه پرداخت می گردد.

متن قانون جدید بیمه شخص ثالث