در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام.من بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح دارم. الان جایی مشغول به کار شدم، که قراره همزمان بیمه تامین اجتماعی بشم. ایا باید بیمه نیروهای مسلح را باطل کنم تا بتونم بیمه تامین اجتماعی بشم? سوال دومم اینکه کدومش بهتره?نیروهای مسلح یا تامین اجتماعی?
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،هر بیمه ای مزایای خود را دارد ولی مطمئنا بیمه نیروهای مسلح بسیاری از بیماریها را کاملتر تحت پوشش قرار میدهد و شما لازم نیست مبلغی را پرداخت کنید و از نظر دارویی هم رایگان میباشد. در کل خدمات بهتری ارائه میکند.
موفق باشید.