در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)

با سلام

پرداخت یکجا حق بیمه (مثلا 25 میلیون تومن) در بیمه عمر مان یعنی چه و چه مزیت هایی دارد؟

3 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
با عرض سلام و وقت بخير

در كليه شركت هاي بيمه اي براي پرداخت حق بيمه عمر ميتوانيد از روش هاي ماهانه ، سه ماهه ، شش ماهه ، سالانه و يكجا استفاده كنيد

در روش يكجا ميتواند به جاي پرداخت حق بيمه به طور منظم با پرداخت مبلغي (مثال ٢٠ ميليون تومان)هم از پوشش هاي درمان و هم از سرمايه گذاري استفاده كنيد.