در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام میخاستم بدونم برای حسابرسی تامین اجتماعی چه چه مدارکی میخان ازمون؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
برای حسابرسی بیمه ای تقریباً کلیه مدارک مالی را میخواهند. اظهارنامه مالیاتی، برگه های تشخیص و قطعی مالیاتی، صورتهای مالی، دفاتر قانونی، اسناد مالی، لیست کارکنان و فیشهای پرداخت حق بیمه، اسامی بازنشستگان و احکام بازنشستگی ایشان، تراز 4 ستونی کل و معین و تفصیلی، قراردادها و مفاصا حسابهای مربوطه و هر اطلاع مالی دیگر.