در مفاصا حساب بیمه توسط
لطفا در مورد شرکتی که هیچ اطلاعات ی برای رسیدگی حسابرسی نده چه عواقبی میتونه داشته باشه
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
  1. اگر کارت بازرگانی داشته باشید تمدید نخواهد شد.
  2. اگر مفاصا حساب بیمه بدون اعمال ضریب دریافت نموده اید به همه آنها ضریب اعمال می کنند.
  3. هیچ ملکی را نمی توانید در دفاتر اسناد رسمی انتقال دهید.
  4. از سازمان امور مالیاتی استعلام هزینه های حقوق و اظهارنامه مالیاتی را انجام می دهند و منهای لیست بیمه به تمام هزینه ها و خریدها ضریب اعمال می کنند.

به جای اینکه فکر کنید همکاری نکنید فکر کنید که چکار میشود کرد تا با کمترین آسیب از این وادی گذر کنید.