در لیست بیمه توسط
سلام
لطفا سوال من روجواب بديد من فراموش کردم عیدی و سنوات کارگران ترک کاری ماه قبل رو تو ليست بیمه رد کنم مالیات عیدی رو هم نزدم راه حلی داره یا نه ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام. سنوات و عیدی را تو لیست بیمه نیارید اشکالی نداره . بعد از ترک کارشون فقط چک به مبلغ تسویه حسابشون میکشید که عیدی و سنوات هم داخلش هست و بشون پرداخت میشه که از نظر تامین اجتماعی اثبات بشه عیدی سنوات را گرفتند. اصلا عیدی و سنوات مشمول بیمه نیست.
مالیات عیدی و مرخصی اگه داشتند را هم نهایتا ماه بعد پرداخت میکنید. بعد موقع رسیدگی برا دیرکرد پرداخت ماهیانه 2درصد جریمه میخوره که اکثرا مبلغش ناچیزه.