در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام
بنده با رأی قطعی هیئت حل اختلاف اداره کار بازگشت به کار داده شده ام اما کارفرما از انجام رأی خودداری نموده و من هم حکم را به اجرا گذاشته‌ام و در حال سپری شدن مراحل دادگاه میباشدبا این حال میخواستم بدانم چگونه میتوانم نسبت به ماده‌ی 180 قانون کار اقدام کنم تا کارفرما بخاطر اجرا نکردن حکم هیئت حل اختلاف جریمه شود ؟ اگر امکان‌چنبن اقدامی را دارم‌به کدام مرجع باید مراجعه کنم ؟

تشکر از لطف شما
1 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
به استناد ماده ۱۸۵ قانون کار رسیدگی به جرایم مذکور در مواد ۱۷۱ تا ۱۸۴ در صلاحیت دادگاههای کیفری دادگستری است ، رسیدگی مذکور در دادسرا و دادگاه خارج از نوبت به عمل خواهد آمد.