در بازنشستگی و مستمری توسط (170 امتیاز)
با سلام مجدد و تشکر از راهنمایی واقعاً مفیدتان که  در سوال قبلی داشتید  ،

میخواستم بدونم آیا پس از اتمام بیمه بیکاری اینجانب و در صورت ادامه واریز حق بیمه اختیاری (حد اکثر دو سال) که پس از آن به لطف خدا بازنشسته خواهم شد ،آیا مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی دو سال آخر خواهد بود یا پنج سال آخر ؟
ممنون از لطفی که دارین
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام کاملا متوجه منظور شما نشدم اما اگر بیمه بیکاری گرفته اید وبعد آن بیمه اختیاری شوید ودوسال حق بیمه اختیاری پرداخت کنید مبنای محاسبه براساس دوسال آخر میباشد