در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان و مشاوران بیمه ماده 193 قانون جدید کار چیست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

ماده ۱۹۳  قانون کار

وزارت کار و امور اجتماعی و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی حسب مورد به منظور تامین کادر متخصص سرپرستی در صورت لزوم به افرادی که در واحدها به عنوان سرپرست تعیین شده اند آموزش های لازم را در زمینه مسایل ناظر به روابط انسانی ، روابط کار و ایمنی و بهداشت کار خواهند داد .
آیین نامه مربوط توسط شورای عالی کار تهیه و حسب مورد به تصویب وزرای کار و امور اجتماعی و بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی می رسد .

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار