در قانون کار و قرارداد کار توسط
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران محترم قانون کار

منظور از ماده 92 قانون جدید کار چیست ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

ماده ۹۲  قانون کار

کلیه واحدهای موضوع ماده (۸۵) این قانون که شاغلین در آنها به اقتضای نوع کار در معرض بروز بیماری های ناشی از کار قرار دارند باید برای همه افراد مذکور پرونده پزشکی تشکیل دهند و حداقل سالی یک بار توسط مراکز بهداشتی درمانی از آنها معاینه و آزمایش های لازم را به عمل آورند و نتیجه را در پرونده مربوط ضبط نمایند .

  • تبصره ۱- چنانچه با تشخیص شورای پزشکی نظر داده شود که فرد معاینه شده به بیماری ناشی از کار مبتلا یا در معرض ابتلا باشد کارفرما و مسئولین مربوطه مکلفند کار او را بر اساس نظریه شورای پزشکی مذکور بدون کاهش حق السعی ، درر قسمت مناسب دیگری تعیین نمایند .
  • تبصره ۲- در صورت مشاهده چنین بیمارانی ، وزارت کار و امور اجتماعی مکلف به بازدید و تایید مجدد شرایط فنی و  بهداشت ایمنی محیط کار خواهد بود .

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار