در قانون کار و قرارداد کار توسط
در صورت کار کودکان در کارگاه بر چه اساس باید جریمه پرداخت شود
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه از کودک در کارهای سخت استفاده شود در کارگاههای زیرزمینی استفاده شود ویا در مواردی که مورد قبول قوانین اداره کار نباشد ویا از دختران کودک در محلهای غیر مجاز وغیره وچنانچه رعایت نشود برای بار اول سه ماه وبار دوم شش ماه وبار سوم یکسال پروانه فعالیت لغو میشود