در دیه و بیمه خودرو توسط
شرایط تخفیف 100 درصدی جرایم بیمه موتور چگونه است
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلا شرکت های بیمه مکلف شده اند که از تاریخ ۱۳۹۵.۱۲.۰۱ لغایت ۱۳۹۵.۱۲.۳۰ نسبت به اعطای بخشودگی معادل ۱۰۰ درصد مبلغ جریمه موضوع بند (ب) ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب سال ۱۳۹۵ به بیمه نامه شخص ثالث برای موتورسیکلت های فاقد بیمه نامه اقدام کنند.
گفتنی است، درماده ۲۴ قانون بیمه اجباری شیوه تامین منابع مالی صندوق تامین خسارتهای بدنی تعیین شده است که بر اساس بند ب این ماده:«مبلغي معادل حداكثر يك سال حق بيمه اجباري كه از دارندگان وسيله نقليه اي كه از انجام بيمه موضوع اين قانون خودداري كنند وصول مي شود»

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث