در سایر توسط (110 امتیاز)
اگر بعد از شروع به حمل کالای مورد بیمه، بیمه گذار اقدام به بیمه کردن کالا خود نماید، در صورت وقوع خطر تحت پوشش خسارت پرداخت می گردد؟ طبق کدام ماده شرایط عمومی؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
ماهیت بیمه باربری این است که از ابتدای حمل تا پایان حمل را تحت پوشش قرار می دهد. در حقیقت اگر استثنائی از طرف بیمه گر ذکر نشود، حتی اگر کالای حادثه دیده حمل شده باشد و حتی در نزدیکی مقصد باشد هم حت پوشش بیمه قرار گرفته است و می بایست خسارت را پرداخت نماید.

البته بسیاری از بیمه گر ها در زمان صدور استثنائاتی در شرایط خصوصی درج می کنند که خسارات قبل از زمان صدور بیمه نامه را از تعهد خود خارج می کنند.

به طور مثال، با نوشتن جمله "این بیمه نامه خسارات مربوط به زمان قبل از زمان صدور بیمه نامه را شامل نمی شود"  ریسک خود را محدود نموده و از زیر بار "خسارت های واقع شده قبل از صدور بیمه نامه"  خلاص می شود.