در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
سلام وخسته نباشید

با توجه به محدود کردن تخفیف ثالث شرکتها از سوی بیمه مرکزی بعضی از نمایندگان اقدام به صدور بیمه نامه با الحاقیه برگشتی  کرده که میزان حق بیمه رو کمتر کنند .در مورد الحاقیه برگشتی توضیحاتی می خواستم و همچنین در صورت برخوردن به خسارت خسارت آنها چگونه پرداخت می شود

با تشکر
2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
سند الحاقیه :
الحاقيه سندي رسمي است كه هرگونه تغيير در مفاد بيمه نامه شخص ثالث در آن ثبت و جزو لاينفك بيمه نامه مي باشد.

اما در مورد تحفیفات هر گونه تخفیف به هر اسم و ....  بیشتر از ۲/۵% باشد خلاف  قانون بیمه مرکزیست  خوصوصا در مورد حق بیمه
بالاترین تخفیف در بیمه نامه ثالث ۲/۵ درصد میباشد  اینگونه موارد رو حتما به بیمه مرکزی اعلام فرمایید
بله در بعضی شرکتها دیده شده بیمه گذار خسارت خوردن  خسارت با زمانی خیلی طولانی بابت همین مشکل پرداخت کردن . بعضی هم  خیر
امادر هر صورت این  موارد غیر قانونی و خلاف است.