در دیه و بیمه خودرو توسط (230 امتیاز)
سلام شکستگی مهره دوم کمر ورابته جنسی قدرت را از دست داده دیه چه جوری میزنند ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای جواب دادن دقیق به سوال شما مطالعه برگ پزشکی قانونی الزامی هست ولی اگر بخوایم با استفاده از اظهارات شما میزان دیه رو عرض کنم

باید بگم طبق قانون مجازات اسلامی شکستگی مهره کمر شامل یک دهم دیه کامل و بابت  مقاربت جنسی معمولی ارش تعیین میکنن هرچند در بعضی از موارد دیه کامل شامل خواهد شد ولی در حتل حاضر بیشتر پزشکی قانونی ارش تعیین خواهند کرد