در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
سلام

 متولد 70 هستم ، با پرداخت بیمه عمر مان بیمه ایران  بصورت تلفیق سالانه(سال اول 600000 تومان و 10 درصد افزایش سالیانه با تمام پوشش ها) و سپرده اولیه رو  چجوری (حداقل مبلغ)باشه تا در آخر قرارداد بیمه نامه ارزش بازخرید بیشتر باشه؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
شما میتونید سپرده رو هر سال اضافه کنید چون شما نوشتید حداقل سپرده خب هر مبلغی سود مشخصی دارد .سعی کنید در صورتی که در سال اول مبلغ کمی سپرده میکنید سالهای بعد هم سپرده گذاری کنید که ارزش بازخریدی نهایی بیشتر شود چون حق بیمه انتخابی شما هم مبلغ پایینی است
موفق باشید