در سوابق بیمه توسط (3,570 امتیاز)
منظور از کارکرد عادی لیست در نوع سابقه در سایت سوابق بیمه چیست ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در تعریف کارکرد عادی منظور کارکرد بر اساس ماده 51 قانون کار می باشد (یعنی سابقه بدون غیبت یا مرخصی بدون حقوق یا تاخیر یا .. باشد )

ماده ۵۱  قانون کار

ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد . به غیر از مواردی که در این قانون مستثنی شده است ساعات کار کارگران در شبانه روز نباید از ۸ ساعت تجاوز نماید .
تبصره ۱- کارفرما با توافق کارگران ، نماینده یا نمایندگان قانونی آنان ، می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار هر هفته از ۴۴ ساعت تجاوز نکند .