در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (170 امتیاز)
سلام با تشکر از لطفی که به همنوعان خود دارید ،میخواستم بدونم که پس از اتمام مدت دریافت بیمه بیکاری و درخواست ادامه واریز بیمه از نوع اختیاری ،حداکثرحق بیمه ای که بایستی ماهانه واریز کنم از کدام فرمول استفاده میشه و آیا بیمه بیکاری من در آن دخالت دارد یا نه ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام

با توجه به اینکه در بیکاری دستمزد وجود ندارد دستمزد یکسال قبل از بیکاری ملاک عمل خواهد بود

بدین صورت که اگر کل سابقه شما کمتر از 10 سال باشد به انتخاب بیمه شده بین حداقل و حداکثر دستمزد می تواند انتخاب کند

برای سابقه بیش از 10 سال میانگین 1 سال آخر قبل از تاریخ درخواست ( بدون در نظر گرفتن بیکاری) مد نظر خواهد بود