در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
ی سوال داشتم من برنامه نویس هستم و اپ اندروید ساختم و برای فروش تو اول مارکت گذاشتم بعد از یک سال کار کردن با اول مارکت متوجه شدم ۵ درصد ب اسم بیمه از درامد من کم میشه
ایمیل زدم گفتن ب دلیل ماده ۳۸ تامین اجتمایی
میخواستم ببینم منظورشون چیه ؟ ینی من الان یکسال در این سایت فعال هستم تو این یکسال من رو بیمه کردن ؟ البته من رو ک نه پدرمو چون مدارک پنلم ب اسم پدرم هست و فتو کارت ملی بابام رو فرستادم ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

ماده 38 . در مواردى که انجام کار به طور مقاطعه به اشخاص حقیقى یا حقوقى واگذار مى شود کارفرما باید در قراردادى که منعقد مى کند مقاطعه کار را متعهد نماید که کارکنان خود همچنین کارکنان مقاطعه کاران فرعى را نزد سازمان بیمه نماید و کل حق بیمه را به ترتیب مقرر در ماده 28 این قانون بپردازد. پرداخت پنج درصد بهاى کل کار مقاطعه کار از طرف کارفرما موکول به ارایه مفاصاحساب از طرف سازمان خواهد بود...

بله بابت حق بیمه تامین اجتماعی کسر شده است.

با تشکر