در سایر توسط
بهترین زمان برای تمدید بیمه پروژه کی هست
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه نامه هایی که مدت اعتبار آن ها رو به پایان است، می بایست قبل از پایان اعتبار تمدید گردد.
فرقی نمی کند که چه زمانی ولی قبل از پایان اعتبار برای تمدید بیمه نامه اقدام شود.

در برخی موارد ممکن است بیمه گذار نرخ و شرایط و احتمالا روند پرداخت خسارت بیمه گر جاری را نپسندد و در1دد باشد برای تمدید، از یک شرکت بیمه دیگر استفاده نماید. در این خصوص می بایست مدت زمان کافی برای مذاکره با سایر شرکت ها و مقایسه نزخ و شرایط آن ها را داشته باشد. این مدت زمان بسته به موضوع بیمه و مورد بیمه و ریسک های اصلی و جانبی و ...می تواند متفاوت باشد.
برای برخی از بیمه نامه ها یک هفته، برخی دیگر یک ماه و برای بیمه نامه های پیچیده تر 3ماه قبل از اتمام اعتبار بیمه نامه، پیشنهاد می شود.