در بیمه آتش سوزی توسط (3,600 امتیاز)
پوشش هزینه پاکسازی در بیمه آتش سوزی یعنی چی
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
خراب شدن ساختمان به علت وقوع خطر بیمه شده،  علاوه بر هزینه تعمیر، بازسازی یا نوسازی احتمالی آن،  معمولاً هزینه دیگری نیز بر بیمه گذار تحمیل  میکند. این هزینه عبارت است از هزینه جمع آوری و انتقال بقایای مصالح و لوازم خسارت دیده ساختمان این هزینه در نزد بیمه گران، هزینه پاکسازی نام دارد.

در بیمه آتش سوزی، در صورت درخواست بیمه گذار، موافقت بیمه گر و در ازای دریافت حق بیمه اضافی،  پرداخت این هزینه تعهد می شود.
در این مورد حداکثر سرمایه تحت پوشش ۲۰ درصد ارزش مورد بیمه است که می بایست تحت عنوان هزینه پاکسازی در بیمه نامه درج گردد.