در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (420 امتیاز)
سلام
بنده با توجه به صدور حکم بازگشت به کار به کارگاه مراجعه کردم ولی کارفرما تو دادگاه به دروغ گفت که من به کارگاه نرفتم ایا این شگرد کارفرما عملیه و من برای اینکه ثابت کنم به کارگاه مراجعه کردم و اون مرا راه نداد چکار کنم ایا این حرف دروغ کارفرما تو رای اثر میذاره
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام .. آرای صادره از سوی مراجع حل اختلاف درمرحله هیات تشخیص چنانچه با اعتراض هریک از طرفین دعوی مواجه گردد به هیات تجدیدنظر و حل اختلاف جهت رسیدگی ارسال میگردد که در این مرحله رای صادره قطعی و لازم الاجراست .. درصورت عدم تمکین کارفرما از بازگشت بکار و پذیرش کارگر بایستی مجددا به اداره کار مراجعه و مراتب را اعلام نمائید و متعاقبا از طریق دادسرای منطقا اقدام به اخذ اجراییه نمائید . موفق باشید