در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
در یک قرار داد که مابین یک شرکت تولید کننده نر‌افزار و یک نهاد دولتی بسته شده است، حق بیمه به چه صورت است؟ یعنی چبرای این نوع قرارداد ها چند درصد حق بیمه کسر می‌شود؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

این گونه قرارداد یعنی خرید نرم افزار به همراه نصب آن طبق ماده دوم مصوبه مورخ 70/1/24 شورایعالی تامین اجتماعی به ماخذ 7 درصد به اضافه بیمه بیکاری مربوطه محاسبه و وصول و سپس مفاصاحساب قرارداد صادر می گردد. چنانچه پیمانکار وجهی بابت حق بیمه پرداخت نموده باشد باید از بدهی که به ترتیب فوق محاسبه می گردد کسر گردد.