در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام
من دختر مجردي هستم كه خودم شاغل بخش خصوصي هستم شنيدم بعد از بازنشستگي خودم بايد يا حقوق خودم را انتخاب كنم يا مستمري پدرم را هر دو نميشود سوال من اين است چرا خانمهاي بازنشسته مستمري همسرانشان را دريافت ميكنند ولي براي دختران اينگونه نيست در حالي كه من ماهي اين همه پول بيمه ميريزم چه فرقي با همسران مستمري بگيرها دارم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام ،

تحت تکفل بودن فرزندان اناث تا موقعی است که 1-  ازدواج نکرده باشند    2- اشتغال نداشته باشند

در صورتی که یکی از موارد فوق اتفاق بیافتد از تکفل بودن خارج خواهید بود و امکان دریافت مستمری بازنشستگی والدین را نخواهید داشت

زن در هر حال تحت تکفل همسرش می باشد به همین خاطر حقوق دریافت خواهد نمود