در بیمه آتش سوزی توسط (110 امتیاز)
مامغازه نانوایی صنعتی خودمون رابیمه کردیم بعده چندماه دستگاه به دلایلی ترکید و خساراتی به باراورد که مبلغ بیمه نامه ما 300  ملیون بودکه کلا به ما 20 ملیون تعلغ گرفت که بعده گرفتن ما اقدام به تعمیر نانوایی اقدام کردیم که متاسفانه 70 ملیون هزینه داره ایا مامیتونیم اقدام کنیم برای گرفتن بغیه مبلغ که الان تقریبا یه ساله به خاطره هزینش تعطیل هستش .باتشکرازلطف محبت شما
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
با سلام

چه بیمه ای بودید؟

اون دستگاه باید بیمه شکست ماشین آلات دا‌شته باشد و احتمالا  مغازه بیمه آتش سوزی است و این دو بیمه نامه  در این مورد مرتبط نیست