در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط
در خصوص نحوه اجرای بند «و» ماده ٨٠ قانون برنامه پنجم توسعه و با عنایت به تمدید قانون برنامه پنجم توسعه تا پایان سال١٣٩٥، کلیه کارفرمایان مشمول قانون تأمین اجتماعی که در اجرای بند «و» ماده ٨٠ قانون یادشده نسبت به جذب نیروی کار جدید اقدام و از معافیت بخشی از حق بیمه سهم کارفرمایی برخوردار [ بوده اند]  در صورت رعایت شرایط کماکان می توانند تا پایان سال١٣٩٥ از مزایای قانون بهره مند گردند.

لذا در حال حاضر صرفا ادامه معافیت حق بیمه افراد جذب شده در دوره اجرای برنامه لغایت اسفند ۹۴  میسور بوده و افراد جدید معرفی شده در سال ۹۵  امکان برخورداری از معافیت برای آنان امکان پذیر نخواهد بود