در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من در تاریخ94/12/29 ترک کار کردم و دفترچه درمانی ام تا تاریخ 95/10/25 اعتبار دارد آیا همچنان میتوانم از دفترچه استفاده کنم؟ یا استفاده از دفترچه مستلزم واریز حق بیمه است؟
1 پاسخ
توسط
اعتبار دفترچه به معنای سابقه بیمه نیست لذا استفاده از آن در شرایط قطع بیمه پردازی خلاف مقررات است. ضمن آن که در مراکز ملکی تامین اجتماعی حتی در صورت اعتبار دفترچه ( و قطع رابطه بیمه پردازی) خدمات درمانی بصورت آزاد محاسبه می گردد.