در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
با سلام من از سال 1382 تا 1385 به مدت 3 سال بیمه قالبافی را پرداخت کرده ام وبعد از ان تا به حال پرداخت نکرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید تاچگونه میتوانم بیمه ام را ادامه دهم ان سه سال هم سابقه ای بیمه ام حساب شود
ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام

بلی میتوانید ادامه دهید

با در دست داشتن مدارک به همان شعبه تامین اجتماعی مراجعه فرمایید تا طبق ضوابط و قوانین مربوطه بتوانید از خدمات سازمان تامین اجتماعی برخوردار شوید