در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
من شامل قانون بیمه برای جراحی لیزیک میشم.بیمه سلامت چند درصد هزینه عمل رو میده.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

عمل لیزیک در بسیاری از مواقع یک عمل زیبایی محسوب می شود و کمتر به عنوان درمان قرارمی گیرد . سازمان تامین اجتماعی زمانی که عمل لیزیک به عنوان یک درمان حساب شود، ده تا بیست درصد از هزینه عمل لیزیک بیمارانی که شماره چشم آنها چهار به بالا است را تقبل می کند.

عمل لیزیک یک عمل زیبایی و تشریفاتی است و به همین دلیل نه دولت و نه سازمان های بیمه و تامین اجتماعی مسئولیت خرید دستگاه لیزیک و هزینه های بالای درمان آن را دربیمارستان دولتی و خصوصی قبول نمی کنند.

با تشکر