در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
از 13 سال پیش عضو هوظف هیئت مدیره شرکتی هستم و با احتساب خرید سربازی و انتقال 5 سال سابقه از وزارت جهاد سازندگی به تامین اجتماعی جمعا" 36 سال حق بیمه پرداخت کرده ام و اخیرا" درخواست بازنشستگی دادم حال می خواهم بدانم که با تئجه به اینکه 36 سال حق بیمه پرداخت کردم سال سی و ششم در محاسبه حقوق بازنشستگی منظور می گردد یا خیر .
متشکرم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام میتونید از لینک زیر استفاده نمایید:

محاسبه آنلاین حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی

در ضمن حداکثر سابقه برای پرداخت حقوق بازنشستگی 35 سال می باشد و مازاد آن محاسبه نمی شود