در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر مطابق قانون کار مشغول به کار می باشید، دستمزد شما مشمول افزایش 14 درصدی برای سال 95 نسبت به آخرین دستمزد سال 94 می باشد. در غیر این صورت تابع آئین نامه استخدامی دستگاه مربوطه است.
1 پاسخ
توسط
اگر مطابق قانون کار مشغول به کار می باشید، دستمزد شما مشمول افزایش 14 درصدی برای سال 95 نسبت به آخرین دستمزد سال 94 می باشد. در غیر این صورت تابع آئین نامه استخدامی دستگاه مربوطه است.