در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
سلام من از سال۸۱ تو کارگاه پدرم کار میکنم پدرم کارفرما هستش ولی از سال ۹۱ منو بیمه کرده تو این ده سال هیچگونه سابقه ای واسم رد نشده چکار باید بکنم که این ده سال به سابقه بیمه من برگرده.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام تنها راه این است که اولا مدارک معتبردراختیار داشته باشید که نشان دهنده کارکردن شما طول این ده سال باشه وبعد از آن به اداره کار محل کارگاه طرح دعوی اقامه نمایید وچنانچه مدارکی که بابت کارگرد شما رو نشان بدهد به نفع شما رای صادر میشه وبعد از صدور رای در بیمه برای ثبت آن سابقه پیگیری میکنید