در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
سلام وقت بخیردرصورت دوشیزه بودن دختر گرفتن، طلاق باین وپاک شدن اسم شناسنامه زوج ایا دختر مانند قبل ازعقد میتواندازحقوق بیمه غیرمسلح پدر خود استفاده نماید واگر قانونی قرارداده شود که حقوق فقط به دختر قبل ازازدواج میرسد آیا طلاق باین مانند دختر دوشیزه محسوب شده یا فرق داردوازدواج کرده محسوب میشود
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه دختری طلاق بگیرد ومطلقه باشد میتواند از حقوق پدر که فوت کرده باشد استفاده کند وهیچگونه منع قانونی ندارد