در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام به برخی از پیمانکاران با ارائه قرارداد به تامین اجتماعی کد کارگاهی جدید میدهند درحالی که به برخی ردیف پیمان میدهند تفاوت در چیست ؟ مزایا و معایب هرکدوم چیه؟
1 پاسخ
توسط
وقتی پیمانکار برای بار نخست به شعبه مراجعه می نماید بابت وی کد کارگاهی اخذ می شود و در خصوص قرارداد های بعدی که به شعبه ارائه می دهد؛ با همان کد کارگاهی تنها ردیف جدید برای هر قرارداد اختصاص داده می شود.