در لیست بیمه توسط (120 امتیاز)
با سلام

در تاریخ 11 مرداد بعلت تعطیلی کارگاه بیکار شدم و این تاریخ در حکم اداره کار هم درج گردیده (تاریخ صدور حکم 30 شهریور ماه) ولی کارفرما برای شهریور ماه سه روز بیمه رد کرده و تاریخ ترک کار و هم آخر شهریور زده

لازم بذکر است بازرسی شعبه تامین اجتماعی تاریخ منحل شدن کارگاه رو 24 شهریور طی بازدیدی که داشتن اعلام کردن
ولی بدلیل ارسال لیست بیمه در شهریور با بیمه بیکاری بنده موافقت نشده
شرکت طی دو نامه جداگانه به سازمان اعلام کرده که لیست ارسالی سهوا و باشتباه در شهریور ارسال شده و خواستار اصلاح لیست  شده ،سازمان یه بازرسی تحقیقی صورت داد و بعد از مراجعه به محل شرکت بعلت بسته بودن شرکت نتونسته بود  بررسی که میخواد انجام بده
برای اثبات اینکه بنده در شهریور اونجا کار نکردم دفاتر قانونی و حسابداری از شرکت میخواد و چون شرکت هیچ زمانی دفاتر قانونی نداشته و مالیاتش هم علی الراس محاسبه میشده سندی برای دادن به شعبه تامین اجتماعی نداره
خواهشا یه راهکار برای من پیشنهاد بدید الان 7 ماهه که بیکارم و ...
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
در موضوعاتی با مضمون حق بیمه ،ملاک عمل برای شعبات سازمان تامین اجتماعی در مرحله نخست آرای صادره از مراجع تشخیص وحل اختلاف اداره کار میباشد.و سایر مدارک در صورت نبود رای اداره کار معتبر خواهند بود.بنابراین بیمه بیکاری شما باید برقرار گردد.