در پرداخت حق بیمه توسط (3,570 امتیاز)
چه افراد یا قراردادهایی واجد تخفیفات از پرداخت حق بیمه قراردادها یا معاف ازآن می باشند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

ذیل هر بخشنامه از سری بخشنامه های 14 درآمد سازمان تأمین اجتماعی بخشی از صنایع و قراردادهای خاص مشمول تخفیف یا معافیت قرار گرفته اند. اما مهمترین بخش های مذکور که واجد شرایط معافیت کامل از پرداخت می باشند به شرح زیر است:

  • شرکت های عضو انجمن نظام صنفی رایانه (طبق مفاد بخشنامه 3/14)
  • شرکت های عضو انجمن مشاوران مدیریت (طبق مفاد بخشنامه 5/14)
  • قرارداد های پژوهشی (طبق مفاد بخشنامه 8/14)
  • شرکت ها و کارفرمایان صاحب کارگاه واجد شرایط ماده 40 قانون رفع موانع تولید (طبق مفاد بخشنامه 9/14)

همه چیز در مورد معافیت‌ بیمه