در بیمه آتش سوزی توسط
سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

قیمت بیمه آتش سوزی چنده
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)

با سلام و تشکر خانم/آقا انصاری پکیج سینا یارکه کامل ترین و مناسب ترین پکیج بیمه آتش سوزی است را به شما پیشنهاد می کنم شرح مختصری از طرح سینایار (بیمه آتش سوزی ) بیمه سینا :

خطرات تحت پوشش بیمه نامه شامل خطرات آتش سوزی، صاعقه، انغجار، سیل، زلزله ، سرقت اثاثیه با شرط شکست حرز، غرامت فوت و نقص عضو دائم و هزینه پزشکی معالجه بیمه گذار و خانواده وی ناشی از حوادث تحت پوشش، هزینه اجاره و اسکان موقت بیمه گذارو خانواده ایشان و هزینه خسارت وارده به خودرو بیمه گذار واقع در پارکینگ محل مورد بیمه ناشی از آتش سوزی ، زلزله و سیل می شود.با توجه به موارد بیمه و سرمایه تحت پوشش طرح های شش گانه سینایار ارائه می گردد.حداقل حق بیمه در این طرح 195000 ریال و حداکثر 732000 ریال می باشد.