در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مزیت بیمه عمر بیمه دانا در مقایسه با بیمه عمر بیمه سینا چیست ؟
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)

سلام آقا/خانم اشرفی در حال حاضر با توجه به اینکه تمامی شرکت های بیمه تحت نظارت بیمه مرکزی فعالیت دارند و طبق آیین نامه های بیمه مرکزی اقدام به صدوربیمه نامه می نمایند بنابراین بیمه عمر تمامی شرکت های بیمه ای در یک راستا و با سود تعیین شده بیمه نامه صادر می شود و هیچ گونه مزیتی بر یکدیگر نمی توانند داشته باشند، بیمه سینا طرح بیمه یارمند که همان بیمه عمر و سرمایه گذاری می باشد به عنوان جدیدترین روش سرمایه گذاری در اختیار بیمه گذاران آینده نگر قرار داده است.