در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مزیت بیمه عمر بیمه پارسیان در مقایسه با بیمه عمر بیمه سینا چیست ؟
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)

با سلام آقا/خانم جلیلی تمامی شرکت های بیمه تحت نظارت بیمه مرکزی فعالیت دارند و طبق آیین نامه شماره 68 بیمه های زندگی اقدام به صدور بیمه نامه می نمایند بنابراین بیمه های عمر بیمه پارسیان هیچ مزیتی بر بیمه های عمر بیمه سینا ندارند.مبالغ پرداختی بیمه عمر پس از کسر حق بیمه پوشش های اضافی, صرف سرمایه گذاری می شود براساس آیین نامه 68 بیمه مرکزی برای 5 سال اول 18درصد, 5 سال دوم 15درصد و برای مازاد بر 10سال مطابق با شرایط اقتصاد روز و اعلام بیمه مرکزی است.