در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مزیت بیمه عمر بیمه دانا در مقایسه با بیمه عمر بیمه سامان چیست ؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام

شرایط عمومی تمام بیمه نامه ها یکی بوده و تفاوتی باهم ندارند و کارشناسان تمام شرکتها صادقانه جهت داشتن آینده ای روشن برای شما در تلاش هستند

اولین مزیت بیمه عمر و تشکیل سرمایه شرکت بیمه سامان با سایر شرکتها در قدرت انتخابی هست که به شما میدهد تا درچهار سبد انتخابی (ریسک کم،ریسک متوسط،ریسک زیاد و صندوق رشد)اقدام به سرمایه گذاری نمایید تا از سودهای متنوع برخوردار شوید.

دومین مزیت بیمه عمر و تشکیل سرمایه شرکت بیمه سامان استفاده از خدمات بیمه تکملی انفرادی در چهار طرح (پایه،برنزی،نقره ای،طلایی) با تعهدات مناسب میباشد.

سومین مزیت امکان استفاده از تخفیفات در بیمه نامه های دیگری مانند آتش سوزی50%،بدنه خودرو30%،مسولیت سردفتران60%،سایر مسولیتها50% ،شخص ثالث2.5%،امکان عضویت در باشگاه زرین مشتریان سامان میباشد.

چهارمین مزیت (مختص نمایندگی 3158)ضمن برخورداری از هدایای گوناگون با ثبت نام در طرح های متوع (لاستیک رایگان،لوازم خانگی رایگان،و...)که بدون قرعه کشی میباشد از خدمات پس از فروش .این نمایندگی نیز برخوردار شوید