در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مزیت بیمه عمر بیمه سامان در مقایسه با بیمه عمر بیمه آسیا چیست ؟
3 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام

دوست عزيز  معمولا هر شركتي   در يك رشته يا دو  رشته متفاوت و بيشتر فعاليت ميكنند  .

شركت  اسيا بيمه بسيار خوبي اما در عمر شركت سامان بسيار بهتره دليلش اين است يا مزيتش اين است كه شركت  سامان تمام تمركزش و تلاشش را روي بيمه هاي عمر وزندگي گذاشته است ..

مرفق  باشيد .