در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام من چند روز پیش با ماشینم  تصادف کردم و ماشینم واژگون شد و مقصر هم خودم بودم و بعداز مراجعه به پزشک متخصص و پزشک قانونی و تاییدیه آنها که استخوان ترقوه کتف چپم شکست و یک زخم حارصه زیر چشمم به وجود اومد والانم دستم از درد بعد از یک ماه بالا نمیاد بعد از مراجه به شعبه خسارت بیمه اشخاص اسیا و تحویل مدارک ضروری اونها به من گفتن که هیچ گونه خسارتی براین این شکستگی و زخم بیمه به شما نمیده خوب من الان دستم ناقص شده واین بیمه به چه دردی میخوره خوب شخص ثالث هم نقص عضو و دیه راننده رو میده و هزینه بیمارستان هم بیمه تکمیلی کارم میده خواستم راهنماییم کنید که آیا این بیمه انفرادی راننده بابت ابن شکستگی چه میده
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

بیمه حوادث راننده فوت و نقص عضو را پوشش میدهد . اینطور که شما میفرمایید دست شما دارای نقض میباشد .البته توجه شود شکستگی جزو نقص عضو محسوب نمیشود ولیکن بالا نیامدن دستتان نقص میباشد .

به تصمیم بیمه آسیا اعتراض و درخواست کمیسیون پزشکی نمایید.

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه