در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام ،بنده پارسال تصادف کردم دراین تصادف دچارپارگی شدید عصب پروانه ای پای چپ شدم که باعث فلج شدن تمام انگشتان پای چپ ومچ پای چپم شده ، چندماه پیش وقت معاینه پزشکی قانونی داشتم وایشان گفتن که باتوجه به وضعیتت بایدصبرکنی یک سال بگذردتابرایت نقص عضوصادرکنم چندروزپیش یکسال تمام شدوبرای معاینه مجددرفتم پیش پزشکی قانونی که نامه دادندبه پزشک معالجم ودکترمعالجم درجواب نوشتند که عمل جراحی موفقیت آمیزنبوده ومچ پای چپ وانگشتان پای چپ دچارمحدودیت حرکتی وحسی هستند وقابل بازگشت نیستند اماامروز که به پزشکی قانونی مراجعه کردم فقط پارگی عصب پروانه ای رادرنظرگرفتند وفلج شدن مچ وانگشتان پایم را نادیده گرفتند وتنها ۱۶درصد برایم درنظرگرفتند حال ازشما استادگرامی سوال دارم که دکترباید برای مچ وانگشتان پای چپم که دراثرپارگی عصب فلج شده درصدی درنظرمیگرفتند یانه؟ واینکه اگردرصدی درنظربگیرندبرای مچ وانگشتان چنددرصدبصورت تقریبی درنظرمیگیرند؟
باتشکراز شمااساتیدگرامی

لطفا درصورت امکان زودترپاسخگوباشین چون فرداصبح بایدبرم دادگاه ،ممنون وخداقوت
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

دوست عزیز برای اینکه بخوایم دقیق اظهار نظر کنیم و میزان دقیق دیه رو حساب کنبم بهترین راه دیدن برکه پرشکی قانونی هستش

ولی با توجه به اینکه برای شما۱۶ درصد زدن بنظر میرسد دیه محدودیت  حرکتی رو برای شما در نظر گرفته اند چون ۱۶ درصد برای یک پارگی بسیار زیاد هستش