در بیمه نیروهای مسلح توسط (3,600 امتیاز)
مبلغ عیدی بازنشستگان لشکری و بازنشستگان نیروهای مسلح چقدر هست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام  میزان پرداخت پاداش آخر سال (عیدی) بازنشستگان، مستمری بگیران، حقوق وظیفه از کارافتادگی، حقوق وظیفه وراث مستخدمین متوفای مشمول صندوق­ های بازنشستگی و صندوق معذوریت و از کارافتادگی جهاد کشاورزی، صندوق­ های بازنشستگی نیروهای مسلح و نیروی انتظامی و سایر صندوق­ های بازنشستگی و نیز شهدا و جانبازان از کار افتاده کلی نیز مبلغ ۷ میلیون و ۷۰۵ هزار ریال می باشد